Ρυθμίσεις λογαριασμού
Διαχειριστείτε το προφίλ σας στο PartyPal, τις προτιμήσεις ασφαλείας και τις επιλογές διαγραφής λογαριασμού.
Διαχείριση ή διαγραφή του λογαριασμού σας PartyPal online
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PartyPal για να ενημερώσετε το προφίλ σας, να διαχειριστείτε συνδεδεμένους παρόχους κοινωνικής σύνδεσης ή να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας και τα σχετικά δεδομένα.
Πώς να ζητήσετε διαγραφή λογαριασμού PartyPal
Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας PartyPal και τα σχετικά προσωπικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας είτε την εφαρμογή PartyPal για κινητά είτε τον ιστότοπο PartyPal:
- Στον ιστό στη διεύθυνση partypal.tv/account-settings: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PartyPal, κάντε κλικ στο "Delete Account" στο κάτω μέρος της κάρτας Ρυθμίσεις λογαριασμού και κάντε κλικ στο "Confirm".
- Στην εφαρμογή PartyPal για κινητά (Android & iOS): Ανοίξτε το μενού πλοήγησης, πατήστε "Account Settings", πατήστε "Delete Account" και πατήστε "Confirm".
- Με αίτημα μέσω email: Εάν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό σας, στείλτε email στο [email protected] από τη διεύθυνση email που συνδέεται με τον λογαριασμό σας PartyPal με θέμα "Delete My PartyPal Account".
Δεδομένα που διαγράφονται έναντι δεδομένων που διατηρούνται & περίοδος διατήρησης
- Διαγράφονται αμέσως μετά την επιβεβαίωση: Το προφίλ χρήστη PartyPal (όνομα, διεύθυνση email και κατακερματισμός κωδικού πρόσβασης), η εικόνα άβαταρ προφίλ, οι συνδεδεμένοι σύνδεσμοι κοινωνικής σύνδεσης OAuth (Google, Apple, X), τα ενεργά διακριτικά συνεδρίας, τα πάρτι που ανήκουν στον λογαριασμό σας και οι συμμετοχές σας σε πάρτι.
- Περίοδος διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας & αρχείων καταγραφής: Οι ενεργές εγγραφές βάσης δεδομένων αφαιρούνται αμέσως με τη διαγραφή του λογαριασμού. Τα κρυπτογραφημένα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας συστήματος και τα τεχνικά αρχεία καταγραφής διακομιστή διαγράφονται οριστικά εντός 30 ημερών, εκτός εάν απαιτείται από τον νόμο η διατήρηση ανώνυμων αρχείων εποπτείας ή νομικής συμμόρφωσης.
