Postavke računa

Upravljajte svojim PartyPal profilom, sigurnosnim postavkama i opcijama brisanja računa.

Upravljajte ili izbrišite svoj PartyPal račun na mreži

Prijavite se na svoj PartyPal račun kako biste ažurirali svoj profil, upravljali povezanim pružateljima društvene prijave ili trajno izbrisali svoj račun i povezane podatke.

Kako zatražiti brisanje PartyPal računa

Svoj PartyPal račun i povezane osobne podatke možete trajno izbrisati u bilo kojem trenutku pomoću mobilne aplikacije PartyPal ili web-mjesta PartyPal:

  1. Na webu na partypal.tv/account-settings: Prijavite se na svoj PartyPal račun, kliknite "Delete Account" na dnu kartice Podaci o računu i kliknite "Confirm".
  2. U mobilnoj aplikaciji PartyPal (Android i iOS): Otvorite navigacijski izbornik, dodirnite "Account Settings", dodirnite "Delete Account" i dodirnite "Confirm".
  3. Zahtjevom putem e-pošte: Ako više ne možete pristupiti svom računu, pošaljite e-poruku na [email protected] s adrese e-pošte povezane s vašim PartyPal računom s predmetom "Delete My PartyPal Account".

Izbrisani u odnosu na zadržane podatke i razdoblje čuvanja

  • Odmah izbrisano nakon potvrde: Vaš korisnički profil PartyPal (ime, adresa e-pošte i hash lozinke), profilna slika avatara, povezane OAuth poveznice za društvenu prijavu (Google, Apple, X), aktivni tokeni sesije, zabave u vlasništvu vašeg računa i vaša članstva u zabavama.
  • Razdoblje čuvanja sigurnosnih kopija i zapisnika: Aktivni zapisi u bazi podataka uklanjaju se odmah po brisanju računa. Šifrirane automatske sigurnosne kopije sustava i tehnički zapisnici poslužitelja trajno se brišu u roku od 30 dana, osim kada se anonimizirani zapisi moderiranja ili zakonske usklađenosti moraju čuvati prema zakonu.