Tetapan akaun
Urus profil PartyPal, keutamaan keselamatan dan pilihan pemadaman akaun anda.
Urus atau Padam Akaun PartyPal Anda Dalam Talian
Log masuk ke akaun PartyPal anda untuk mengemas kini profil, mengurus penyedia log masuk sosial yang disambungkan, atau memadamkan akaun serta data berkaitan secara kekal.
Cara Meminta Pemadaman Akaun PartyPal
Anda boleh memadamkan akaun PartyPal dan data peribadi berkaitan secara kekal pada bila-bila masa menggunakan aplikasi mudah alih PartyPal atau laman web PartyPal:
- Di web pada partypal.tv/account-settings: Log masuk ke akaun PartyPal anda, klik "Delete Account" di bahagian bawah kad Maklumat Akaun, dan klik "Confirm".
- Dalam aplikasi mudah alih PartyPal (Android & iOS): Buka menu navigasi, ketik "Account Settings", ketik "Delete Account", dan ketik "Confirm".
- Melalui permintaan e-mel: Jika anda tidak lagi dapat mengakses akaun anda, hantarkan e-mel ke [email protected] daripada alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun PartyPal anda dengan subjek "Delete My PartyPal Account".
Data Dipadamkan vs. Disimpan & Tempoh Penyimpanan
- Dipadamkan serta-merta selepas pengesahan: Profil pengguna PartyPal anda (nama, alamat e-mel dan cincangan kata laluan), imej avatar profil, pautan log masuk sosial OAuth yang disambungkan (Google, Apple, X), token sesi aktif, parti yang dihoskan milik akaun anda dan keahlian parti anda.
- Tempoh penyimpanan untuk sandaran & log: Rekod pangkalan data aktif dialih keluar serta-merta apabila akaun dipadamkan. Sandaran sistem automatik yang disulitkan dan log pelayan teknikal dihapuskan secara kekal dalam tempoh 30 hari, kecuali apabila rekod penyederhanaan tanpa nama atau pematuhan undang-undang mesti disimpan mengikut undang-undang.
