הגדרות חשבון
נהל את פרופיל ה-PartyPal שלך, העדפות האבטחה ואפשרויות מחיקת החשבון.
נהל או מחק את חשבון ה-PartyPal שלך באינטרנט
התחבר לחשבון ה-PartyPal שלך כדי לעדכן את הפרופיל, לנהל ספקי התחברות חברתית מקושרים או למחוק לצמיתות את חשבונך והנתונים המשויכים אליו.
כיצד לבקש מחיקת חשבון PartyPal
באפשרותך למחוק לצמיתות את חשבון ה-PartyPal שלך ואת הנתונים האישיים המשויכים אליו בכל עת באמצעות אפליקציית PartyPal לנייד או אתר PartyPal:
- באתר בכתובת partypal.tv/account-settings: התחבר לחשבון ה-PartyPal שלך, לחץ על "Delete Account" בתחתית כרטיס הגדרות חשבון ולחץ על "Confirm".
- באפליקציית PartyPal לנייד (Android ו-iOS): פתח את תפריט הניווט, הקש על "Account Settings", הקש על "Delete Account" והקש על "Confirm".
- בבקשה בדוא"ל: אם אינך יכול עוד לגשת לחשבונך, שלח דוא"ל אל [email protected] מכתובת הדוא"ל המשויכת לחשבון ה-PartyPal שלך עם הנושא "Delete My PartyPal Account".
נתונים שנמחקים לעומת נתונים שנשמרים ותקופת שמירה
- נמחקים מיידית עם האישור: פרופיל המשתמש שלך ב-PartyPal (שם, כתובת דוא"ל וגיבוב סיסמה), תמונת האווטאר של הפרופיל, קישורי התחברות חברתית OAuth מחוברים (Google, Apple, X), אסימוני הפעלה פעילים, מסיבות בבעלות חשבונך והחברויות שלך במסיבות.
- תקופת שמירה לגיבויים ויומנים: רשומות מסד נתונים פעילות מוסרות מיידית עם מחיקת החשבון. גיבויי מערכת אוטומטיים מוצפנים ויומני שרת טכניים נמחקים לצמיתות תוך 30 יום, למעט מקרים שבהם נדרש לשמור רשומות אנונימיות של בקרה או ציות לחוק.
